Tyvärr har hemsidan blivit fördröjd!

2020-04-02: Den 26 december 2019 var jag, Torbjörn, och åkte slalom i Tandådalen, Sälen. Precis nedkommen till en liftstation stannade mitt hjärta. Lyckligtvis fanns det både anställda vid Skistar och andra skidåkare som visste hur man gör hjärt- och lungrädding. Vid liftstationen fanns också en hjärtstartare. Man lyckades få igång hjärtat. Efter 1 månad på sjukhus är jag nu mitt uppe i rehabilitering efter bypassoperation.


Jag har således ej kunnat arbeta med varken skolan eller hemsidan på ett par månader. 

Skolan i Sihanoukville, Kambodja  har fungerat som tidigare tack vare vår manager Sok Chanra. 

Allt eftersom mina krafter återkommer kommer jag att fortsätta att beskriva skolans arbete på vår hemsida.

Torbjörn Andersson

Hemsidan för skolan i Kambodja har utsatts för sabotage!

Manager Sok Chanra, hans son Panja och Torbjörn framför skolan

Hemsidan är borta!

2020-02-25

Tisdagen den 1/10 2019, drabbades företaget som hanterar dataservern för hemsidan till ”Skolprojekt Kambodja” av ett angrepp utifrån. Konton blockerades och lösensumma krävdes för att återställa funktionen.

Det har inneburit att du under ca 4 månader ej kunde nå hemsidan. Det innebar också säkerhetskopian på hemsidan är borta och inte går att hitta. Vi och företaget jobbar för att hitta en lösning.

Jag beklagar detta.

Nu och framöver arbetar jag med att lägga upp en ny hemsida. Programvaran är ny. Därför kommer hemsidan inte se ut som förut. Innehållet blir inte heller exakt som förut, men tanken är att du skall få information om utvecklingen på skolan från starten 2008 till 2019 och framåt.

Skolan fungerar dock som tidigare!

Utbildningen omfattar engelska i 5 grupper med ökad svårighetsgrad. Dessutom ger vi datautbildning. Totalt har skolan ca 110 elever. Vi har 4 engelsklärare och 1 lärare i datakunskap. Vår kokerska sköter frukosten till eleverna 6 dagar i veckan och sammanhållande är manager Sok Chanra.

För ”Skolprojekt Kambodja”

Torbjörn Andersson

0701-75 44 48

torbjorna@hotmail.se